• Αναζήτηση
 • Γεννηματά: Κανένα διαδικαστικό ζήτημα δεν θα ανακόψει την δυναμική της Κεντροαριστεράς

  «Κανένα διαδικαστικό ζήτημα δεν πρόκειται να ανακόψει τη δυναμική που υπάρχει» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Κανένα διαδικαστικό ζήτημα δεν πρόκειται να ανακόψει τη δυναμική που υπάρχει» τόνισε η πρόεδρος του ΠαΣοΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. «Η απήχηση που έχει αυτήν τη στιγμή το εγχείρημα δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει ούτε δεύτερες σκέψεις, ούτε να συνεχίσει την εσωστρέφεια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει η Επιτροπή να έχει ολοκληρώσει τις αποφάσεις της, να τελειώνουμε με τη συζήτηση αυτή και να έρθει στο προσκήνιο η πολιτική» πρόσθεσε.

  Η υποψήφια για την προεδρία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθεια, «η ατμομηχανή του εγχειρήματος» όπως ανέφερε, για να συμπληρώσει: «Και το κάνουμε για τον τόπο. Δεν το κάνουμε για το ΠαΣοΚ».

  Σύμφωνα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, καθοριστικός παράγοντας θα είναι η μεγάλη συμμετοχή, που θα δώσει δυναμική και θα δεσμεύσει όλους για ενότητα την επόμενη ημέρα.

  «Θέλω να καλέσω όλους τους προοδευτικούς δημοκράτες πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν στις 5 Νοέμβρη. Όποιον και αν έχουν επιλέξει να στηρίξουν ως υποψήφιο. Η συμμετοχή είναι αυτή που μετράει» σημείωσε, ζητώντας καθαρή εντολή από τις 5 Νοεμβρίου, για να γίνει το άλμα προς τα εμπρός με ενότητα.

       
  «Μία σοβαρή κυβέρνηση, το πρώτο που θα έκανε, θα ήταν να κλείσει άμεσα και σωστά την τρίτη αξιολόγηση. Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι μπορεί να το κάνει αυτήν τη στιγμή αυτή η κυβέρνηση, βλέποντας πώς έκλεισε τις προηγούμενες δύο, με πόσο μεγάλη καθυστέρηση και πώς αυτή η καθυστέρηση μεγάλωσε τον λογαριασμό» υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ εξέφρασε την ανησυχία της για τις μετεκλογικές εξελίξεις στη Γερμανία και την πολιτική που θα διαμορφώσει το Βερολίνο απέναντι στην Ελλάδα. «Η κατεύθυνση που φαίνεται ότι θα έχει ο νέος συνασπισμός θα είναι δυσμενέστερη για εμάς. Υπάρχουν υποστηρικτές του Grexit και αυτό θα δημιουργήσει σίγουρα πολύ μεγάλο πρόβλημα σε σχέση με τα οικονομικά μας και την περαιτέρω διαπραγμάτευση» υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk