• Αναζήτηση
 • Δημήτρης Καμμένος: Δεν θα ψηφίσω το θέμα της Θράκης ως έχει

  Αντάρτικο από τον Δημήτρη Καμμένο για το ζήτημα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Αν και οι ΑΝΕΛ δεσμεύθηκαν έναντι του πρωθυπουργού να ψηφίσουν τη συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη, παρά τις διαφωνίες που είχαν εκφράσει στο παρελθόν, ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη ως έχει.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αντάρτικο από τον Δημήτρη Καμμένο για το ζήτημα της Τουρκικής Ένωσης
  Ξάνθης. Αν και οι ΑΝΕΛ δεσμεύθηκαν έναντι του πρωθυπουργού να ψηφίσουν
  τη συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη, παρά τις διαφωνίες που είχαν εκφράσει στο παρελθόν, ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν
  πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη ως έχει.

  Η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο, κατα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, ενίσχυσε την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε διαβεβαιώσεις για τη θετική ψήφο των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο κρίσιμο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου και την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, θέματα για τα οποία οι ΑΝΕΛ είχαν εκφράσει την κάθετη αντίθεσή τους.

  Ακολούθησαν σχόλια από την αντιπολίτευση και χρήστες στα social media ότι οι ΑΝΕΛ θα κάνουν οτιδήποτε για να κρατήσουν την καρέκλα τους και την εξουσία.

  Έτσι, από την επομένη άρχισαν οι διαφοροποιήσεις. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β’ Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι δεν μπορεί και δεν πρόκειται να ψηφίσει τη διάταξη για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης ως έχει.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk