• Αναζήτηση
 • Ανδρουλάκης: Υπάρχει ο δρόμος της προοδευτικής παράταξης

  «Το τίμημα των ψευδεπίγραφων υποσχέσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πολύ βαρύ. Η νίκη των Τσίπρα-Καμμένου στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου ήταν η επιβράβευση του πολιτικού τυχοδιωκτισμού» σημειώνει ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Το τίμημα των ψευδεπίγραφων υποσχέσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πολύ βαρύ. Η νίκη των Τσίπρα-Καμμένου στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου ήταν η επιβράβευση του πολιτικού τυχοδιωκτισμού» σημειώνει ο ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς.

  Με αφορμή την επέτειο δύο ετών από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 και διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνει: «Υπάρχει κι άλλος δρόμος. Η συγκρότηση μίας προοδευτικής παράταξης που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα και θα σπάσει το πολιτικό κατεστημένο. Ο ελληνικός λαός αξίζει αξιοπρέπεια και ευημερία. Όσο για τον κ. Τσίπρα; Ας μείνει με τον κ. Καμμένο να γιορτάσουν τα θλιβερά γενέθλιά τους».

  Πολιτική