Μαξίμου σε ΝΔ: Επικοινωνιακό θέατρο οι καταγγελίες για κόκκινα δάνεια

Για εντυπωσιακή μετατόπιση κάνει λόγο η κυβέρνηση, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τη ΝΔ να υπερψηφίσει τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια.

Για εντυπωσιακή μετατόπιση κάνει λόγο η κυβέρνηση, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τη ΝΔ να υπερψηφίσει τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Όλους τους προηγούμενους μήνες, στο θέμα των κόκκινων δανείων, η Νέα Δημοκρατία εγκαλούσε, σε υψηλότατους τόνους, την κυβέρνηση ότι ‘βγάζει χιλιάδες σπίτια στο σφυρί’, (ανακοίνωση ΝΔ 17/11/2015), ότι παραδίδει τα κόκκινα δάνεια στα ‘κοράκια της καταστροφής’ (Σοφία Βούλτεψη 14/12/2015) και άλλα τέτοια τρομολαγνικά.

» Αποδεικνύεται λοιπόν, τώρα, ότι οι καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από θορυβώδες επικοινωνιακό θέατρο, προκειμένου να διαμορφωθεί, στην κοινωνία, κλίμα ανασφάλειας και κατατρομοκράτησης.

» Σήμερα, που η συμφωνία ολοκληρώνεται, προστατεύοντας την συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία, η ΝΔ αλλάζει την στάση της. Ελπίζει έτσι να ξεχαστεί από την κοινή γνώμη, τόσο η δική της δέσμευση για πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών και της πώλησης κόκκινων δανείων, όσο και η υπονομευτική της στάση καθ όλη της διάρκεια της πρόσφατης διαπραγμάτευσης.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk