• Αναζήτηση

Euro 2020: Στο Γουέμπλεϊ θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός

Στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, θα διεξαχθούν τα ημιτελικά και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2020, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η UEFA. Το τουρνουά για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα διεξαχθεί σε διάφορες πόλεις της «γηραιάς ηπείρου» και συγκεκριμένα σε 13 διαφορετικές χώρες έτσι ώστε να εορταστεί η 60η επέτειος της UEFA. Υποψηφιότητα για τα ημιτελικά και τον τελικό του EURO 2020 είχε υποβάλει και το Μόναχο.

Στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, θα διεξαχθούν τα ημιτελικά και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2020, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η UEFA.

Το τουρνουά για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα διεξαχθεί σε διάφορες πόλεις της «γηραιάς ηπείρου» και συγκεκριμένα σε 13 διαφορετικές χώρες έτσι ώστε να εορταστεί η 60η επέτειος της UEFA. Υποψηφιότητα για τα ημιτελικά και τον τελικό του EURO 2020 είχε υποβάλει και το Μόναχο.

Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, το Μόναχο της Γερμανίας, τη Ρώμη της Ιταλίας και την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι υπόλοιπες πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Euro 2020 είναι οι Βρυξέλλες, το Βουκουρέστι, το Άμστερνταμ, το Μπιλμπάο, η Βουδαπέστη, η Κοπεγχάγη, η Γλασκόβη και το Δουβλίνο.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk