• Αναζήτηση
 • Αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ ο Φ. Κουβέλης

  Την αντίθεση της ΔΗΜΑΡ στην πώληση της ΛΑΡΚΟ εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων των εργαζομένων. «Θα ήταν έγκλημα για τη χώρα και για το δημόσιο συμφέρον να ξεπουληθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για εταιρεία που μπορεί να αναπτυχθεί με εξαιρετική επιτυχία.

  Την αντίθεση της ΔΗΜΑΡ στην πώληση της ΛΑΡΚΟ εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης κατά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων των εργαζομένων.

  Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησης και η ανάγκη να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

  «Η ΛΑΡΚΟ είναι μια εταιρεία, η οποία μπορεί να αναπτυχθεί με εξαιρετική επιτυχία. Ήδη, καταγράφει σημαντικά βήματα προς τα μπροστά και έχει και τη σχετική της κερδοφορία. Σε καμία περίπτωση η ΛΑΡΚΟ δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί και να πουληθεί. Έχει δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης. Υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη μιας τεράστιας περιοχής» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Φ.Κουβέλης σημειώνοντας:

  «Η ΛΑΡΚΟ υπηρετεί αποφασιστικά και την απασχόληση, δίνοντας εργασία σε συμπολίτες μας, οι οποίοι εργάζονται σ’ αυτήν με υπευθυνότητα και υψηλή τεχνογνωσία. Θα ήταν έγκλημα για τη χώρα και για το δημόσιο συμφέρον να ξεπουληθεί η ΛΑΡΚΟ. Εμείς αγωνιζόμαστε και συμπαραστεκόμαστε στους εργαζομένους για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ που μπορεί να είναι σπουδαίο».

  Στη συνάντηση ήταν παρών και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk