Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Μάιλι Σάιρους συνεργάζονται στην ηχογράφηση καινούργιων τραγουδιών. Το 19χρονο ποπ είδωλο και η 20χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια εντοπίστηκαν να αναχωρούν από ένα στούντιο του Χόλιγουντ με πολύ μικρή διαφορά ώρας ο ένας από τον άλλο. Το γεγονός αυτό συνετέλεσε στο να κυκλοφορήσει ευρέως η φημολογία ότι οι δυο σταρ συνεργάζονται σε νέα ηχογράφηση.

Αυτόπτης μάρτυς του γεγονότος ήταν ένας φωτογράφος του X17online.com που ανέφερε. «Δεν υπάρχουν τόσο πολλές κοινές ηχογραφήσεις στο συγκεκριμένο στούντιο και αυτοί οι δυο πρέπει να κάνουν κάτι μαζί. Ο Τζάστιν και η Μάιλι αναχώρησαν έχοντας διαφορά μερικά δευτερόλεπτα ο ένας με τον άλλο – αυτό είναι πάρα πολύ συμπτωματικό. Πρέπει να υπάρχει κάποια συνεργασία στα σκαριά».

Πρόσφατα η Μάιλι Σάιρους συνεργάστηκε με τον διάσημο καλλιτέχνη της ραπ και της ρέγγε Σνουπ Λάιον ο οποίος δήλωσε ότι τη θεωρούσε πάντα μια υπέροχη τραγουδίστρια και ήξερε πως ήταν θαυμάστριά του, κι έτσι ήταν υπέροχο που συνεργάστηκαν.

Η, δε, νεαρή τραγουδίστρια φαίνεται τόσο αποφασισμένη να κάνει με το νέο της άλμπουμ μεγάλη επιτυχία ώστε να έχει αφήσει στην… μπάντα σχέσεις κι έρωτες. «Το μόνο που κάνω είναι να εστιάζω στη μουσική μου. Το μοναδικό μέρος πλέον που βρίσκομαι συνέχεια είναι το στούντιο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σάιρους, η ίδια επιθυμεί να δώσει το 120% του εαυτού της σ’ αυτή τη δουλειά, γι’ αυτό και έχει παραμερίσει τα πάντα: φίλους κι έρωτες ως επί το πλείστον. Ελπίζουμε να της βγει σε καλό…