Εθνική Τράπεζα: Οριακή μείωση επιτοκίων στις καταθέσεις

Οριακή μείωση – που αρχίζει από 0,05 της μονάδος και φτάνει το 0,20 της μονάδος – εφαρμόζει από τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012, η Εθνική Τράπεζα, σε περιορισμένο αριθμό καταθετικών προϊόντων της

Οριακή μείωση – που αρχίζει από 0,05 της μονάδος και φτάνει το 0,20 της μονάδος – εφαρμόζει από τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012, η Εθνική Τράπεζα, σε περιορισμένο αριθμό καταθετικών προϊόντων της.

Ειδικότερα: Το Βασικό Επιτόκιο Ταμιευτηρίου (ΒΕΤ), τα επιτόκια του Εθνικού Όψεως, καθώς και όλων των μισθοδοτικών λογαριασμών παραμένουν αμετάβλητα. Ειδικότερα, τα επιτόκια του λογαριασμού ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΟΣ PLUS, που απευθύνεται σε όσους εισπράττουν τη μισθοδοσία τους ή τη σύνταξή τους μέσω της Εθνικής Τράπεζας, παραμένουν αμετάβλητα. Χωρίς μεταβολή παραμένουν και τα επιτόκια των λογαριασμών ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ PLUS, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ PLUS και ΣΠΟΥΔΑΖΩ.

Μειώνονται κατά 0,05 της μονάδας τα επιτόκια Εθνοταμιευτηρίου για ποσά από 10.000,01 – 300.000 ευρώ, ενώ μειώνονται από 0,05 – 0,20 της μονάδας τα επιτόκια του Απλού Τρεχούμενου λογαριασμού, για ποσά από 2.000,01 – 100.000 ευρώ. Χωρίς καμία μεταβολή παραμένουν τα επιτόκια των παραπάνω προϊόντων στις υπόλοιπες βαθμίδες ποσών.

Στις νέες προθεσμιακές καταθέσεις τα επιτόκια αναπροσαρμόζονται καθημερινά, ανάλογα με τα επιτόκια της διατραπεζικής αγοράς.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk