Αν οι δικαστές του Αρείου Πάγου που θα κρίνουν τη συμμετοχή των Κασιδιάρηδων στις εκλογές είναι σαν εκείνους στο Ειδικό Δικαστήριο που βρήκαν αψεγάδιαστο τον Παππά, πολύ φοβάμαι μήπως δούμε τον Κασιδιάρη όχι μόνο βουλευτή αλλά και υπουργό.

Προφανώς έχουμε όλοι εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Αλλά μερικές φορές χρειάζονται τεράστιες προσπάθειες για να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.

Πρώτα ήταν το ανεκδιήγητο βούλευμα για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη. Ακόμη γελούν οι παρακρατικοί που βγήκαν λάδι.

Και τώρα η κυρία εισαγγελέας στη δίκη Παππά. Μόνο συγχαρητήρια δεν έδωσε στον κατηγορούμενο για την πολιτεία του.

Ενδεχομένως κάποιοι προσγειώθηκαν στην Ελλάδα από άλλον πλανήτη όπου ζούσαν την τελευταία δεκαετία και δεν έχουν καταλάβει ούτε τι δικάζεται, ούτε ποιους δικάζουν, ούτε γιατί δικάζονται.

Λογικό. Στον μακρινό αυτόν πλανήτη φαίνεται ότι θεωρείται απολύτως θεμιτό να στήνουν οι υπουργοί κανάλια, να μοιράζουν ποσοστά συνιδιοκτησίας στα κανάλια που θέλουν να στήσουν και να κόπτονται για τη χρηματοδότηση των καναλιών που ενδιαφέρονται να στήσουν.

Αυτά είναι κανονικά πράγματα και θεωρείται ασφαλώς χρήσιμο που η κυρία εισαγγελέας το κατανόησε και το εξήγησε στο ακροατήριο.

Οπως είναι επίσης αξιέπαινη η κατανόηση στο γεγονός ότι μια αραβική κατασκευαστική εταιρεία ανέλαβε να χρηματοδοτήσει έναν έλληνα εργολάβο για να φτιάξει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα.

Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και συνηθισμένο.

Πώς άλλοι Αραβες πήραν την Παρί Σεν Ζερμέν κι άλλοι τη Μάντσεστερ Σίτι; Ε, οι δικοί μας Αραβες πήγαν να αγοράσουν τον Καλογρίτσα.

Διότι κάθε Αραβας εργολάβος το έχει μαράζι. Θέλει να πάρει τον Μέσι, τον Γκουαρντιόλα ή έστω την Κατερίνα Καινούργιου.

Τα κατάλαβε αυτά η κυρία εισαγγελέας και λογικά θεώρησε τον Παππά αψεγάδιαστο.

Διότι ο Παππάς δεν είχε καμία σχέση. Τι φταίει εκείνος αν μια στιγμή που ο Αραβας περιπλανιόταν στην έρημο πάνω στην καμήλα του άκουσε τη φωνή του Προφήτη να τον προστάζει:
– Αραβα εργολάβε! Φτιάξε κανάλι στην Ελλάδα. Και να είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Τι να κάνει ο Αραψ; Να παρακούσει τον Προφήτη;

Και μη μου πείτε πού ξέρει ο Προφήτης από κανάλια και ΣΥΡΙΖΑ διότι εδώ ο Ιησούς έγραφε επιστολές στον Βελόπουλο, ο Προφήτης σάς πείραξε;

Ευτυχώς λοιπόν που αναδείχτηκαν αυτά στο Ειδικό Δικαστήριο και βγάζουν λάδι τον Παππά. Ο άνθρωπος προφανώς δεν φταίει αν ο Προφήτης ήταν οπαδός του Τζανακόπουλου.

Γι’ αυτό σας λέω. Εχουμε όλοι εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Ακόμη κι αν μερικές φορές χρειάζεται τεράστια προσπάθεια και λίγη πλάκα για να το καταφέρουμε.