Είναι η εισαγωγική εταιρεία ανελκυστήρων σκάλας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας.

Άνοιξε τις πόρτες της στη Θεσσαλονίκη το 2020, φέρνοντας τη νέα εποχή των ανελκυστήρων σκάλας στο σήμερα. Συνδυάζει απόλυτα την καινοτομία των σύγχρονων μοντέλων ανελκυστήρων σκάλας της, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που αντλεί από την μητρική της εταιρεία Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας Ι.Κ.Ε., μια εταιρεία που δραστηριοποιείται πετυχημένα στη Βόρεια Ελλάδα, στον χώρο των κλασικών και ειδικών ανελκυστήρων, από το 1973.

Όποιος αναζητά την ιδανική λύση προσβασιμότητας, μπορεί καθημερινά να επισκεφτεί την Prospelasi North και να διαπιστώσει τη ευγενική και απόλυτα επαγγελματική αντιμετώπιση των στελεχών της, καθώς και την άνεση και ευκολία των χώρων της, εξωτερικά με ένα άνετο parking 1.900 τετραγωνικών και εσωτερικά τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα και πλήρως προσβάσημη έκθεση, σε ένα κτήριο 580 τετραγωνικών με όλα τα μοντέλα των μεγαλύτερων κατασκευαστών ανελκυστήρων σκάλας.  Τα στοιχεία αυτά είναι που κάνουν την εμπειρία Prospelasi North μοναδική στην ¨καρδιά¨ της Βόρειας Ελλάδας.


Στην Prospelasi North, έχετε πάνω από όλα τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εφαρμοσμένη, τη λύση που σας έχουν προτείνει οι μηχανικοί της και να κάνετε στοχευμένες τροποποιήσεις σε επιλογές εξοπλισμού. Στο μοναδικό αυτό «ταξίδι» τεχνολογικής εμπειρίας η ασφάλεια, η άνεση, η αξιοπιστία και η καινοτομία προς όφελος του καταναλωτή έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Επισκεφτείτε την Prospelasi North και σχεδιάστε με τους μηχανολόγους του τμήματος μελετών, τη λύση με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε, γνωρίστε τους έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς της που στελεχώνουν το τμήμα εγκαταστάσεων, καθώς και τους ανθρώπους του τμήματος υποστήριξης πελατών που καθημερινά θα εξασφαλίζουν την κινητικότητα και την ξεγνοιασιά σας, όπου και αν βρίσκεστε στη Βόρεια Ελλάδα.

20ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας 57500 Νέα Μηχανιώνα.

Τηλ: 2311 118881

Εθνάρχου Μακαρίου 45 & Δημοκρίτου, Αγία Παρασκευή

Τηλ: 210 6009208, 210 6009218