«Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα» κατέθεσε στην αστυνομία ο οδηγός και ιδιοκτήτης της Corvette που προκάλεσε σε τροχαίο τον θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο 40χρονος εμφανίστηκε στην αστυνομία αργά το απόγευμα του Σαββάτου μαζί τη δικηγόρο του.

«Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος» δήλωσε.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές στο ότι είχε σοκαριστεί την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει.

Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρους του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εισαγγελική εντολή και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται ότι έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Με δεδομένο ότι οι Αρχές ήδη γνώριζαν σε ποιον ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας, ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ήταν θέμα χρόνου.

Ωστόσο δεν ήξεραν εάν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης ή κάποιος άλλος όταν προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Έτρεχε υπερβολικά

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μετά το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα.

Μάλιστα οι αρχές διερευνούν αν πριν από το δυστύχημα ο οδηγός συμμετείχε σε «κόντρες».

Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Στο μεταξύ, έκκληση για μάρτυρες στο τροχαίο δυστύχημα απηύθυνε ο πατέρας του θύματος.

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της οικογένειας του κύριου Γιώργου που με κόπο, αίμα και ιδρώτα, μαζί με την σύζυγό του, μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά.

«Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα» τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι» κατέληξε ο πατέρας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασέρης ανέφερε πως «το να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο την στιγμή που υπήρχε έστω μία ελπίδα να ζήσει είναι ένα γεγονός που σε αγανακτεί».