Συνάντηση πέραν της μίας ώρας είχαν στις Βρυξέλλες ο έλληνας υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Τούρκο ομόλογο του Χουλουσί Ακάρ, στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ.
Ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο υπουργών, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του έλληνα υπουργού και ο κ. Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες του έθεσε το ζήτημα της τουρκικής παραβατικότητας στο Αιγαίο.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ακάρ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστούν τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και ο κ. Παναγιωτόπουλος του είπε ότι αυτό θα γίνει με την συνάντηση των τεχνικών κλιμακίων τον Δεκέμβριο και ότι θα πρέπει για να είναι παραγωγικός ο διάλογος να υπάρχει καλό κλίμα.
Ο Χουλουσί Ακάρ ενημέρωσε αναλυτικά τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την κατάσταση στη βορειοανατολική Συρία.

![Γαλλία : Στο ναυπηγείο των «Belh@rra» ο Α/ΓΕΝ [Εικόνες]](https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2019/10/25/b2-2-450x296.jpg)









