• Αναζήτηση
 • Στο ΟΑΚΑ τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός

  Σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να χρησιμοποιεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του συγκροτήματος ως έδρα για τους αγώνες της νέας σεζόν, κατέληξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, προκειμένου να χρησιμοποιεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του συγκροτήματος ως έδρα για τους αγώνες της νέας σεζόν, κατέληξε ο Παναθηναϊκός.

  «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική συμφωνία» αναφέρει η διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ.

  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, «η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά».

  «Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω» συμπληρώνουν οι «πράσινοι».

  «Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk