• Αναζήτηση
 • Άρης: Ολοκληρώνει την προετοιμασία του στην Ολλανδία

  Λιγότερες από 24 ώρες μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ντεν Χάαγκ, ο Άρης θα αγωνιστεί σήμερα (04/08) σε νέο φιλικό με αντίπαλο τη Βίλεμ (2.30 μ. μ. ώρα Ελλάδας) στην έδρα της στο Τίλμπουργκ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λιγότερες από 24 ώρες μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ντεν Χάαγκ, ο Άρης θα αγωνιστεί σήμερα (04/08) σε νέο φιλικό με αντίπαλο τη Βίλεμ (2.30 μ. μ. ώρα Ελλάδας) στην έδρα της στο Τίλμπουργκ. Με το παιχνίδι αυτό θα πέσει και η αυλαία της παραμονής του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η αποστολή επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αύριο.

  Οι Ολλανδοί βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα μόλις μια εβδομάδα μακριά από τη σέντρα της Eredivisie, και έτσι το έργο του Πάκο Ερέρα και τον ποδοσφαιριστών του δεν θα είναι εύκολο. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του χτεσινού αγώνα στη Χάγη, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει φαινόμενα κόπωσης και να διατηρήσει την ομάδα του φρέσκια.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk