• Αναζήτηση
 • Εξώδικο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Ερασιτέχνη

  Η κόντρα μεταξύ ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ΠΑΕ καλά κρατεί και φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετά επεισόδια ακόμα.

  Μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις της Τρίτης και τις κατηγορίες που υπήρξαν, ακολούθησε την Τετάρτη η κίνηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να καταγγείλει τη σύμβαση που είχε υπογράψει η διοίκηση Αλαφούζου με την προηγούμενη διοίκηση.
  Ο Ερασιτέχνης απέστειλε εξώδικο με το οποίο ζητά να έχει μία απάντηση ως την Παρασκευή στην πρόταση που έχει καταθέσει για πληρωμή σε έξι ισόποσες δόσεις είτε για άμεση καταβολή των 500.000 ευρώ και ταυτόχρονο «κούρεμα» των υπολοίπων 90.000 ευρώ που οφείλονται από το σύνολο των 590.000 ευρώ.

  Μια κίνηση που «μεταφράζεται» επί της ουσίας σαν ένα μέτρο πίεσης από πλευράς ερασιτέχνη, όχι για να πάρει άμεσα τα χρήματα, αφού έτσι κι αλλιώς στην πρόταση που έχει κάνει υπάρχει το σχέδιο των έξι δόσεων, αλλά για να λάβει έστω μία απάντηση από την ΠΑΕ επί του θέματος, κάτι που δεν έχει συμβεί έως τώρα.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Παραλίες στο μυθικό ροζ… Τα αφτιά του μικροσκοπικού λαγού, «τυλιγμένα» στα ροζ διαμάντια του οίκου Graff, κινούνται ρυθμικά στον ήχο του κινητού. Η... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk