• Αναζήτηση
 • Νέο χτύπημα Φίλη για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

  Νέο χτύπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας προκειμένου να μην πλειστηριαστούν πρώτες κατοικίες πολιτών.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέο χτύπημα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ
  της λήψης πρόσθετων μέτρων προστασίας προκειμένου να μην
  πλειστηριαστούν πρώτες κατοικίες πολιτών.

  Ο κ. Φίλης ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί και στο παρελθόν από κεντρικές πολιτικές της κυβέρνησης, εκφράζει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την ανησυχία του ότι το κοινωνικό πρόβλημα με το θέμα των πλειστηριασμών μπορεί σύντομα να πάρει διαστάσεις και καλεί κινήματα, αριστερές οργανώσεις αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ σε επαγρύπνηση για να ενδυναμώσουν την παρουσία τους δίπλα στους πολίτες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα.

  Υπογράμμισε ακόμη, ότι «πολλοί συνάδελφοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλα κόμματα, ζητούν να υπάρξει συμπληρωματική νομοθετική προστασία της πρώτης κατοικίας για τα λαϊκά στρώματα και όχι βέβαια για τους εκ συστήματος κακοπληρωτές».

  Αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε, προστατεύεται ένα μεγάλο μέρος της πρώτης κατοικίας για τα λαϊκά στρώματα, όμως οι ρυθμίσεις αυτές πρέπει να επεκταθούν πέρα του 2017 και του 2018.

  Αναφορικά με την πώληση του 40% του λιγνιτικού παραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ ο κ. Φίλης ζητά ενημέρωση για το θέμα καθώς όπως είπε οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, οι τοπικές κοινωνίες και οι καταναλωτές αγωνιούν.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk