• Αναζήτηση
 • Άλλο όνομα για την Κεντροαριστερά ζητά ο Θεοχαρόπουλος

  Τα ονόματα «Δημοκρατικό Κόμμα» και «Προοδευτική Παράταξη» θα καταθέσει ως πρόταση για την ονομασία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή προέδρου, ο νέος φορέας καλείται να προχωρήσει σε ιδρυτικό συνέδριο αλλά και να βρει το νέο του όνομα, κάτι που δεν φαίνεται αρκετά εύκολο να συμφωνηθεί.

  Την ώρα που η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν στην ονομασία του «Κίνημα Αλλαγής», ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του.

  Ο κ. Θεοχαρόπουλος χαρακτήρισε ατυχή στιγμή για την ευόδωση του εγχειρήματος, τη συγκεκριμένη απόφαση και είπε ότι θα θέσει ως πρόταση στον προσυνεδριακό διάλογο για όνομα του νέου φορέα είτε το «Δημοκρατικό Κόμμα» είτε την «Προοδευτική Παράταξη».

  Όπως υποστήριξε, είναι ονομασίες που μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς και να έχουν ευρύτερη απήχηση.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk