• Αναζήτηση
 • Κεντροαριστερά: Συγκέντρωσαν τις υπογραφές οι Μανιάτης και Πόντας

  Τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κατέθεσε ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ νωρίτερα τις είχε συγκεντρώσει και ο Απόστολος Πόντας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μπορεί η διαδικασία της εκλογής ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς να μην έχει ακόμα καθοριστεί, λόγω των δυσκολιών στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, ωστόσο οι υποψήφιοι συνεχίζουν το έργο τους και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους απέναντι στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

  Μια από αυτές, όπως είχαν από κοινού υπογράψει οι υποψήφιοι, είναι η συλλογή περισσότερων από 1.000 υπογραφών από επτά διαφορετικές περιφέρειες της χώρας, με τους Γιάννη Μανιάτη και Απόστολο Πόντα να καταθέτουν το «φάκελό» τους στην Επιτροπή.

  Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός κατέθεσε 1.250 υπογραφές από όλες τις περιοχές της χώρας, με περισσότερες από 50 υπογραφές ανά περιφέρεια, ενώ κατέθεσε και υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού.

  Ο κ. Μανιάτης εξέφρασε παράλληλα την εμπιστοσύνη του στην Επιτροπή για την τελική επίλυση όλων των τεχνικών θεμάτων για μια διαφανή διαδικασία.

  Παράλληλα, τις απαραίτητες υπογραφές συγκέντρωσε και κατέθεσε στην Ανεξάρτητη Επιτροπή και ο Απόστολος Πόντας.

   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk