• Αναζήτηση
 • Στη Κρήτη ο Τσίπρας για το αναπτυξιακό συνέδριο

  Αναπτυξιακό συνέδριο συνδιοργανώνουν στο Ηράκλειο σήμερα Τετάρτη 20 και αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και η Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αναπτυξιακό συνέδριο συνδιοργανώνουν στο Ηράκλειο σήμερα Τετάρτη 20 και αύριο Πέμπτη  21 Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και η Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης.

  Το συνέδριο θα ξεκινήσει με ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη σήμερα Τετάρτη, ενώ ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο κλείσιμο των εργασιών του αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αστόρια».

  Στο συνέδριο αναμένεται να τεθούν όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα του νησιού, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα έργα του Βόρειου Οδικού Αξονα και του αεροδρομίου Καστελλίου, ενώ σύμφωνα με την Περιφέρεια Κρήτης, που είναι ο επίσημος διοργανωτής του συνεδρίου, σκοπός είναι «να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης, στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής και παραγωγικής ανασυγκρότησης».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk