• Αναζήτηση
 • Βορίδης: Συνεχίζει να αποφυλακίζει εγκληματίες η κυβέρνηση

  Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν εξαιρεί από τις ρυθμίσεις της τροπολογίας οι έμποροι ναρκωτικών και οι τρομοκράτες, ενώ σημείωσε πως βρίσκεται σε λειτουργία ένα σχέδιο χειραγώγησης της δικαιοσύνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την αντίθεσή του στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση των φυλακών εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, ο οποίος υποστήριξε πως «η κυβέρνηση αποφυλακίζει εγκληματίες».

  «Με το επιχείρημα της αποσυμφόρησης των φυλακών, η κυβέρνηση συνεχίζει την επιλογή της να αποφυλακίζει σκληρούς εγκληματίες» δήλωσε ο κ. Βορίδης σχετικά με την τροπολογία για την υπό όρους απόλυση κρατουμένων, η οποία έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για την Ευρωπαϊκή Εντολή Έρευνας στις ποινικές υποθέσεις.

  «Κανένα αντεγκληματικό δόγμα, καμία θεωρία δεν έχει υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Δεν εξαιρούνται από το νόμο έμποροι ναρκωτικών, τρομοκρατικές οργανώσεις, απάτες κατά του δημοσίου», είπε ο κ. Βορίδης, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι ακολουθεί συστηματικά σχέδιο χειραγώγησης της δικαιοσύνης με αφορμή άλλη τροπολογία για την τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Νόμων για το Ελεγκτικό Συνέδριο.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk