Γεννηματά για την επίθεση στο ΠαΣοΚ: Δολοφόνοι δρουν ανενόχλητοι

Η επίθεση στον ειδικό φρουρό στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αφορά όλους μας, δήλωσε η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση: «Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της κυβέρνησης» τόνισε και κάλεσε τα κόμματα σε συνεννόηση.

Η επίθεση στον ειδικό φρουρό στα γραφεία του ΠαΣοΚ αφορά όλους μας, δήλωσε η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση: «Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της κυβέρνησης» τόνισε και κάλεσε τα κόμματα σε συνεννόηση.

Όλη η δήλωση της κ. Γεννηματά:

«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠαΣοΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας.Επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είναι ένας από εμάς.

» Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας. Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της κυβέρνησης.

» Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.Σήμερα δεν θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

» Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας.Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα.

» Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk