• Αναζήτηση
 • Γλέζος: Δώστε τον γιο της Ρούπα στους συγγενείς του

  Να παραδοθεί το 6χρονο αγοράκι της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους οικείους της συλληφθείσας, ζητά ο Μανώλης Γλέζος me ανακοίνωσή του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να παραδοθεί το 6χρονο αγοράκι της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στους οικείους της συλληφθείσας, ζητά ο Μανώλης Γλέζος με ανακοίνωσή του.

  Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «αχαρακτήριστη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών» και τονίζει ότι ακόμη και στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος υπήρχε σεβασμός στη μητρότητα.

  «Ακόμα και στα χρόνια του Eμφυλίου και αργότερα, στο μετεμφυλιακό αυταρχικό κράτος που με ευκολία έστηνε στρατοδικεία και καταδίκαζε σε θάνατο τους αντιπάλους του, υπήρχε σεβασμός στη μητρότητα και στα ανήλικα παιδιά των αγωνιστών που σερνόντουσαν στις φυλακές και τα εκτελεστικά αποσπάσματα.

  Ποια λογική και ποια ηθική οδήγησαν, στο σημερινό εξευτελισμό του σύγχρονου Ελληνικού κράτους;

  Ζηλέψαμε τον Ερντογάν;

  Πήραμε τη θέση του Κρέοντα;»

  O Μανώλης Γλέζος shmei;vnei ότι «από την σημερινή αχαρακτήριστη συμπεριφορά των κρατικών λειτουργών εκείνων που φέρονται με αυτό τον τρόπο και αυτές τις αποφάσεις σε ένα εξάχρονο παιδί, το παιδί της Πόλας Ρούπα, ευθέως πλήττεται η αξιοπιστία και η ηθική υπόσταση των μηχανισμών εκείνων που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τη νομιμότητα το κράτος, την κοινωνία, όλους μας.

  Οι πρακτικές αυτές δεν συνάδουν με τις παραδόσεις μας, την Συνταγματική νομιμότητα, την Ηθική, την Ανθρώπινη Κοινωνία όλη».

  Καταλήγοντας ο κ. Γλέζος, ζητά «να παραδοθεί άμεσα το εξάχρονο παιδί στη γιαγιά του και τη θεία του».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk