Παυλόπουλος: Ενωμένοι να διαβούμε το χρέος μας για έξοδο από την κρίση

Μήνυμα ενότητας, αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την 188ή επέτειο από τον θάνατο του Γεωργίου Καραϊσκάκη.  «Οφείλουμε όλοι πριν από όλα να σκεφτόμαστε ότι πάνω από όλα είναι η Ελλάδα, ότι εκείνα που μας χωρίζουν είναι ήσσονος σημασίας έναντι εκείνων των μεγάλων τα οποία μας ενώνουν» τόνισε.

Μήνυμα ενότητας, αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την 188ή επέτειο από τον θάνατο του Γεωργίου Καραϊσκάκη.

«Οφείλουμε όλοι πριν από όλα να σκεφτόμαστε ότι πάνω από όλα είναι η
Ελλάδα, ότι εκείνα που μας χωρίζουν είναι ήσσονος σημασίας έναντι
εκείνων των μεγάλων τα οποία μας ενώνουν. Και για αυτό πρέπει όλοι μαζί
ενωμένοι φυσικά, με αλληλοσεβασμό και αλληλοκατανόηση, να χαράξουμε και
να διαβούμε το δρόμο του δικού μας χρέους για την έξοδο της Πατρίδας μας
από την κρίση και την κατοχύρωση του μέλλοντος των επόμενων γενεών» τόνισε.

«Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τη ζωή του και το θάνατό του, μας κληροδότησε, μεταξύ άλλων, δύο μεγάλα παραδείγματα: Πρώτον, αυτό της αυτοθυσίας υπέρ Πατρίδος. Και, δεύτερον, αυτό της συνεννόησης και της αφοσίωσης στους εθνικούς στόχους, παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες κι αντίστοιχους υπολογισμούς».

Αυτά τα δύο μεγάλα παραδείγματα, συνέχισε, είναι εκείνα τα οποία οφείλουν σήμερα να καθορίζουν, το δρόμο του δικού μας χρέους τούτες τις κρίσιμες ώρες για τον τόπο και για τον λαό μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk