Καβγάς μεγάλος ξέσπασε μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και της Ραχήλ Μακρή στο Facebook. Όλα ξεκίνησαν από την ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή: «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δύο ψεκαστικά αεριωθούμενα». Η απάντηση δεν άργησε και οι δύο τους αντάλλαξαν λόγια βαριά.

Η κ. Μακρή απάντησε μέσα από τη δική της σελίδα: «Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας την δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια. Η αντιπολιτευτική του επαναστατικότητα εξαντλείται στο πρόσωπο μου. Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο η στράτευση μιας υποκειμενικά αντιλαμβανόμενης «διανόησης» και ο «εθνικός βιβλιοπώλης» να τον προικοδοτήσει προωθώντας τα πονήματα του….».

Και η απάντηση του κ. Τατσόπουλου ήρθε ως εξής: «Μπα, γλυκιά μου. Εγώ πήγα σ’ ένα κόμμα του 6% κι έφυγα όταν το κόμμα αυτό ήταν στο 27% και στα πρόθυρα της κυβέρνησης. Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως. Και στα ψεκασμένα σου από πάνω, που λοιδορούν γνωρίζοντας την τύφλα τους, τα χαιρετίσματά μου. Όσο για τα βιβλία μου και τον Άδωνι -άσε καλύτερα. Είναι φανερό ότι γνωρίζεις από βιβλία όσα γνωρίζω εγώ από καρδιοχειρουργική. Μείνε σ’ αυτά που γνωρίζεις, Ραχούλα. Προδότες, κρεμάλες και τα συναφή. Μη ξεμακραίνεις στα άπατα. Καλό σου βράδυ.»!

Η κ. Μακρή ανταπάντησε: «Τατσόπουλε δεν είμαι γλυκιά σου και δεν θα ήθελα να γίνω περισσότερο από ότι δεν μπορείς εσύ να το καταφέρεις. Στα άπατα δεν μπορείς να απαντήσεις, αλλά σου αναγνωρίζω ότι προσφέρεις υπηρεσίες διασκέδασης στους φίλους μου στο Facebook. Βέβαια το χιούμορ της εξύβρισης και η χρήση των στερεοτύπων αποκαλύπτει ένα συγγραφικό ταλέντο σεναριογράφου ταινιών που κυκλοφόρησαν μόνο σε βίντεο κασέτες το 1980.

» Λυπάμαι, ιδιαίτερα, για τα παιδικά σου τραύματα ψεκασμού με νερό του καματερού ή ακόμα και με φλιτ, που πιθανόν στόχευαν στην αποθεραπεία σου, αλλά πέτυχαν να αναπτύξεις εμμονή καταδίωξης από ψεκαστικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι έφυγες από το κόμμα σου για να ανακόψεις το ποσοστό του και να μην κυβερνήσει, δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις για να αυξήσεις την «εκτίμηση» του βιβλιοπώλη σου. Σε ενημερώνω πάντως ότι είμαι περήφανη που κατάγομαι από την ραχούλα της Κοζάνης και δεν είμαι ντεμέκ λιμασμένο για πρωτεύουσα λευκό πουκαμισάκι της ομόνοιας».