Για σχέδιο αποπομπής της από τη Βουλή, για να μην είναι παρούσα στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», καταγγέλλει μέσω Facebook η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.

Σημειώνει ότι κατά την συζήτηση στο Κοινοβούλιο πρόκειται να αποκαλύψει με ντοκουμέντα «το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, τα σκάνδαλα και την εμπλοκή τους σε πράξεις που χρήζουν διερεύνησης από τη Δικαιοσύνη».

Στα πολλά ερωτήματα που τέθηκαν από άλλους χρήστες, η κ. Μακρή διευκρίνισε ότι στην χθεσινή διάσκεψη των προέδρων της Βουλής τέθηκε θέμα να της επιβληθούν κυρώσεις λόγω αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς.

Οι αναρτήσεις της στο Facebook έχουν ως εξής:

1. «Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από το κοινοβούλιο προκειμένου να μην είμαι στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ, όπου θα αποκαλύψω με ντοκουμέντα το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού, τα σκάνδαλα και την εμπλοκή τους σε πράξεις που χρίζουν διερεύνησης από την δικαιοσύνη για σοβαρές πολιτικές ευθύνες. Νομίζουν ότι μπορούν να με σταματήσουν;».

2. «Χθες στην διάσκεψη ζητήθηκε η τιμωρία μου με βάση τον κανονισμό της Βουλής και με αίτημα της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Νομίζουν ότι με πράξεις τέτοιες θα με σταματήσουν; Έξω θα ‘μαι με τους εργαζόμενους και τα στοιχεία θα τα μοιράσω εκεί».