• Αναζήτηση
 • Αποδεκτή η ανάρτηση φωτογραφιών θηλασμού από το Facebook

  Τη σιωπηρή έγκρισή του δίνει πλέον το Facebook στην ανάρτηση φωτογραφιών θηλασμού, ακόμη και στην περίπτωση που το στήθος της μητέρας είναι πλήρως ορατό. Το δίκτυο υπέκυψε στην πίεση της εκστρατείας #freethenipple και πλέον αναφέρει ρητά στους κανονισμούς του πως οι φωτογραφίες θηλασμού είναι αποδεκτές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη σιωπηρή έγκρισή του δίνει πλέον το Facebook στην ανάρτηση φωτογραφιών θηλασμού, ακόμη και στην περίπτωση που το στήθος της μητέρας είναι πλήρως ορατό.

  Το δίκτυο υπέκυψε στην πίεση της εκστρατείας #freethenipple και πλέον αναφέρει ρητά στους κανονισμούς του πως οι φωτογραφίες θηλασμού είναι αποδεκτές.

  Στους κανονισμούς του Facebook δεν υπήρχε μεν ρητή απαγόρευση, αλλά εάν κάποιος χρήστης υπέβαλε αναφορά σε κάποια τέτοια φωτογραφία, το δίκτυο τις αφαιρούσε βάσει της πολιτικής του σε φωτογραφίες που δείχνουν γυμνό γυναικείο στήθος.

  Η τροποποίηση στους κανονισμούς περιορίζεται στο θηλασμό, αλλά ο βρετανικός Independent αναφέρει την Κυριακή ότι η οδηγία που έχει δοθεί είναι ευρύτερη και προβλέπει να λαμβάνεται υπόψη το γενικότερο πλαίσιο μίας φωτογραφίας που απεικονίζει γυμνό γυναικείο στήθος (όπως το εάν πρόκειται για γυναίκες που έχουν κάνει μαστεκτομή).

  Κόσμος
  One Channel Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk