Στην προσπάθεια του κ. Θεοδωράκη να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους για το Ποτάμι με δύο νέα σποτ, υποκύπτει σε τεράστιο σφάλμα που πλήττει την αξιοπρέπεια των γυναικών παραλληλίζοντας ευθέως το εκλογικό δικαίωμά τους με την σεξουαλική ζωή τους.

Η «πρώτη φορά» στην σεξουαλική επαφή ταυτίζεται με την ψήφο στις Ευρωεκλογές στην διήγηση μιας νέας γυναίκας (με επίκληση της ανδρικής συλλογικής φαντασίωσης στο κλείσιμο της κουρτίνας της κρεβατοκάμαρας/ κάλπης) και μιας ώριμης γυναίκας (που έχει να ψηφίσει/ κάνει έρωτα μετά από πολύ καιρό). Ο άνδρας σεξουαλικός σύντροφος ταυτίζεται έτσι συνειρμικά με τον κ. Θεοδωράκη ώστε να προσελκύσει ψήφους από γυναίκες με υποτονική σεξουαλική ζωή!

Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι η ιδεολογική ρηχότητα του Ποταμιού θα εκδηλωνόταν τόσο γρήγορα και μάλιστα με τη μορφή σεξιστικής αντιμετώπισης των γυναικών εκλογέων οι οποίες με αυτό τoν τρόπο καλούνται να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ως σεξουαλικά αντικείμενα και όχι ως ενεργοί πολίτες που ασκούν το πολιτικό δικαίωμα τους όπως κάνουν οι άνδρες.

Άραγε τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον το Ποτάμι μετά την πρώτη του φορά;