Οδ.Κωνσταντινόπουλος: Πέφτουν κυβερνήσεις με το δίλημμα Βενιζέλου

Δεν δείχνει διατεθειμένο να κάνει ούτε βήμα πίσω το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το δίλημμα που έθεσε ο Ευ.Βενιζέλος για τις ευρωεκλογές, παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τον Αντώνη Σαμαρά. «Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις για τις λαϊκές [αγορές], πέφτουν για το δίλημμα που έθεσε ο κ. Βενιζέλος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδ.Κωνσταντινόπουλος.

Δεν δείχνει διατεθειμένο να κάνει ούτε βήμα πίσω το ΠαΣοΚ σε σχέση με το δίλημμα που έθεσε ο Ευ.Βενιζέλος για τις ευρωεκλογές [αν το ποσοστό της Ελιάς είναι χαμηλό τίθεται θέμα αποχώρησης του ΠαΣοΚ από την κυβέρνηση], παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις για τις λαϊκές [αγορές], πέφτουν για το δίλημμα που έθεσε ο κ. Βενιζέλος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ Οδ.Κωνσταντινόπουλος στον ΣΚΑΙ.


Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι το βράδυ των εκλογών «οι
πολίτες θα μας αξιολογήσουν κι εμείς θα αξιολογήσουμε».

Υπογράμμισε, δε, ότι «από την στιγμή που ο κ. Βενιζέλος έθεσε το δίλημμα αυτό δεν υπάρχει
επιστροφή».

«Ο κόσμος δεν μπορεί να μας θέλει στην
κυβέρνηση για πολιτική σταθερότητα, αλλά να μη μας ψηφίζει. Και τα δύο μαζί
δεν πάνε»
εξήγησε ο Οδ.Κωνσταντινόπουλος.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk