Χρωστάει το όνομά του στο χυτήριο μπρούντζου το οποίο στεγαζόταν εκεί επί 40 χρόνια. Οι ελληνικές γεύσεις, «πειραγμένες» από τον σεφ Κώστα Συντάκα, πρωταγωνιστούν σε πιάτα όπως τα φρέσκα αβγά με καραμανλίδικο λουκάνικο και πιπεριά Φλωρίνης, το τηγανητό τυροπιτάρι με ξερή μυζήθρα, τα παστουρμαδοπιτάκια, αλλά και σε πίτες και λαδερά που έρχονται στο τραπέζι σε τιμές «εργατικές». Σημειωτέον ότι οι πρώτες ύλες και τα φρέσκα υλικά είναι αγορασμένα αυθημερόν από τις γύρω λαϊκές και από μικρούς παραγωγούς. {{{ moto }}}
Κουζίνα: Ελληνική



