Προτζέκτορας με μέγεθος σπιρτόκουτου!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RqmmDV1wvkM

Ονομάζεται Projecteo και αποτελεί έναν μικροσκοπικό προτζέκτορα με μέγεθος σπιρτόκουτου, ικανός να προβάλλει στον τοίχο εννέα φωτογραφίες του Instagram που θα φιλοξενούνται σε έναν μικροσκοπικό τροχίσκο.

Ονομάζεται Projecteo και αποτελεί έναν μικροσκοπικό προτζέκτορα με μέγεθος σπιρτόκουτου, ικανό να προβάλλει στον τοίχο εννέα φωτογραφίες του Instagram που θα φιλοξενούνται σε έναν μικροσκοπικό τροχίσκο.

Προβολή χαμηλού κόστους στο σπίτι

Σύμφωνα με την εταιρεία Mint Digital που βρίσκεται πίσω από τον λιλιπούτειο προτζέκτορα, η διαδικασία δημιουργίας του φωτογραφικού τροχίσκου είναι πολύ απλή. Ο χρήστης μπαίνει στην ιστοσελίδα του Projecteo και επιλέγει το «Get Started» (ξεκινάμε). Στη συνέχεια εισάγει τα στοιχεία του λογαριασμού του Instagram που διατηρεί και προχωρά στην επιλογή εννέα φωτογραφιών. Καταβάλλοντας περίπου επτά ευρώ, η εταιρεία αναλαμβάνει την εκτύπωση των φωτογραφιών σε φίλμ Kodak και την αποστολή του τελικού τροχίσκου στον κάτοχό του.

Το μόνο που έχει να κάνει σε επόμενη φάση ο χρήστης είναι να τοποθετήσει τον τροχίσκο στον προτζέκτορα και να πατήσει το κόκκινο κουμπάκι το οποίο ενεργοποιεί τις φωτοδιόδους της μικροσκοπικής συσκευής. Η προβολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία πάνω σε οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η προβολή, αν και είναι πιο ευδιάκριτη στο σκοτάδι, καθίσταται ορατή και στο φως της ημέρας. Ο προτζέκτορας λειτουργεί με μπαταρίες οι οποίες έχουν διάρκεια ζωής οκτώ ωρών προβολής.

Η τιμή του Projecteo ανέρχεται στα 40 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Science
Σίβυλλα
Helios Kiosk