Ένα έργο που αψηφά την ιδέα του θανάτου και αποτέλεσε φάρο αισιοδοξίας όπου κι αν παίχτηκε, όπως το «Χάρολντ και Μωντ» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Μουσούρη.

Άνθρωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης τίμησαν την πρώτη παράσταση του αισιόδοξου και γλυκού έργου του Κόλιν Χίγκινς κόντρα στην εποχή του αδιεξόδου που διανύουμε.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η παράσταση ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά φέτος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Χάρολντ ενός προβληματικού νέου που κάνει κάθε τόσο απόπειρες αυτοκτονίας για να κερδίσει την προσοχή της αδιάφορης και εγωκεντρικής μητέρας του.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου υποδύεται την Μωντ, η οποία εμφανίζεται στην ζωή του το Χάρολντ και την αλλάζει για πάντα…

Ο Πέτρος Ζούλιας έχει την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης, ενώ παίζουν ακόμα οι: ΄Ερση Μαλικένζου, Γιάννης Δεγαϊτης, Τάκης Παπαματθαίου, ΄Αννα Μονογιού, Ηλίας Γιαννάκης, Σπύρος Παππάς, Γιώργος Τσούρμας και Κατερίνα Δημάδη.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Αναστασίας Αρσένη, οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη και η μουσική επιμέλεια του Παναγιώτη Τσεβά. Βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Μάνος Πετούσης.

Οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για κάθε Τετάρτη στις 19.30, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.15, ενώ τα Σάββατα η πρώτη παράσταση είναι στις 18.15 και η δεύτερη στις 21.15. Τις Κυριακές το κουδούνι χτυπάει στις 20.00.

Φωτογραφίες: Χάρης Ακριβιάδης