Η υπερβολική όρεξη του πρώην συζύγου της για… σεξ ήταν ένας από τους λόγους που, σύμφωνα με την 46χρονη Κόρτνεϊ Κοξ, γνωστή κυρίως από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», οδήγησαν στο χωρισμό της από τον Ντέιβιντ Αρκέτ.

Το πρώην ζευγάρι αντί ψυχοθεραπείας βρέθηκε στη δημοφιλή ραδιοφωνική εκπομπή του παραγωγού Χάουανρτ Στερν να συζητάει τα πιο προσωπικά του θέματα προς μεγάλη τέρψη των ακροατών.

Η 46χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε το 1999 τον ηθοποιό Ντέιβιντ Αρκέτ και απέκτησε μαζί του μια κόρη, την 7χρονη Κοκό Ρίλει Αρκέτ. Τον Οκτώβριο του 2010 χώρισαν, ενώ από τον περασμένο μήνα λέγεται ότι το ζευγάρι κάνει προσπάθειες να ξανασμίξει.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αγώνας του ζεύγους βρήκε «διαιτητή» τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τους συνεργάτες του. Η Κόρντεϊ Κοξ περιέγραψε το περιστατικό όπου ο πρώην σύζυγός της, την πίεσε για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του σε πρόσφατο ταξίδι τους στην Ντίσνεϊλαντ. «Δεν ήταν ο τόπος για να γίνει αυτό. ΄Ήταν πολύ νωρίς το πρωί», παραπονέθηκε η ηθοποιός που αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Cougar Town, συμμετοχή που της έχει εξασφαλίσει μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

«Αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα στη σχέση μας», ανέφερε στη συνέχεια σχετικά με τις αγωνίες της και πως τις αντιμετώπιζε ο πρώην σύζυγό της. «΄Ηταν περίπου έτσι “συγγνώμη που πέθανε ο πατέρας σου, μπορούμε τώρα να….”Αυτή είναι η αλήθεια». Και κατέληξε ενώπιον του Αρκέτ. «΄Έχουμε πολλά κοινά σημεία, αλλά είμαστε πολύ διαφορετικοί».