Σύντομα

* Νηρεύς: Με ζημιά 9,6 εκατ. ευρώ αποχωρεί από την αγορά της Νορβηγίας η εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών μετά τη ρευστοποίηση της συμμετοχής της στη Μarine Farms. Η ελληνική εταιρεία είχε αποκτήσει σταδιακά από το 2007 το 30,2% της νορβηγικής επιχείρησης σε μια προσπάθεια περαιτέρω επέκτασης μετά τις αγορές της Τουρκίας και της Ισπανίας. * Fokas: Στις «Strongest Companies in Greece» της ΙCΑΡ Group εντάχθηκε ο όμιλος ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύντομα | tovima.gr

* Νηρεύς: Με ζημιά 9,6 εκατ. ευρώ αποχωρεί από την αγορά της Νορβηγίας η εταιρεία ιχθυοκαλλιεργειών μετά τη ρευστοποίηση της συμμετοχής της στη Μarine Farms. Η ελληνική εταιρεία είχε αποκτήσει σταδιακά από το 2007 το 30,2% της νορβηγικής επιχείρησης σε μια προσπάθεια περαιτέρω επέκτασης μετά τις αγορές της Τουρκίας και της Ισπανίας.

* Fokas: Στις «Strongest Companies in Greece» της ΙCΑΡ Group εντάχθηκε ο όμιλος ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ΙCΑΡ Group. Η ΙCΑΡ Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως εξωτερικός οργανισμός πιστοληπτικών αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως αποδεκτή πηγή πιστοληπτικών αξιολογήσεων.

* ΕΕΔΕ: Ως εθνικός εκπρόσωπος του ΕΟQ, η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) έχει αναλάβει για 16η συνεχή χρονιά τον συντονισμό των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποιότητας είναι ένας ετήσιος θεσμός που καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (Εuropean Οrganization for Quality- ΕΟQ), προκειμένου να αναδειχθεί ο κεντρικός ρόλος της ποιότητας στην ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων. Πραγματοποιείται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης κάθε Νοέμβριο και συγκεκριμένα την εβδομάδα που περιέχει τη δεύτερη Πέμπτη του μήνα. Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ποιότητας. Εφέτος οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας θα πραγματοποιηθούν από τις 8 ως τις 12 Νοεμβρίου με κεντρικό θέμα «Ποιότητα: παράγοντας επιτυχίας». * Juicy Couture: Δύο νέες μπουτίκ Juicy Couture ανοίγουν τις πόρτες τους στη Θεσσαλονίκη, αρχές Σεπτεμβρίου, και στη Γλυφάδα, μέσα Οκτωβρίου.

* Ηellenic Seaways: Σε συνεργασία με την Ιnteramerican προχώρησε η εταιρεία, προσφέροντας ένας πλήρες πρόγραμμα άμεσης ιατρικής βοήθειας. Το «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα άμεσης ιατρικής βοήθειας ειδικά σχεδιασμένο από τη Ηellenic Seaways σε συνεργασία με την Ιnteramerican για όλους τους επιβάτες της Ηellenic Seaways και ισχύει από την επιβίβασή τους στο πλοίο ως και 7 ημέρες μετά το ταξίδι.

* Σεμινάρια: Σειρά ειδικών εκδηλώσεων που στόχο έχουν να εφοδιάσουν τους επενδυτές με γνώσεις και πληροφόρηση για την τρέχουσα οικονομία διοργανώνεται στα γραφεία της Νuntius ΑΧΕΠΕΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Μεταξύ άλλων την παρουσίαση θα κάνει ο πρόεδρος της Νuntius κ. Αλ. Μωραϊτάκης .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk