Στην πυρά τα πλαστά της Louis Vuitton

O γάλλος τελωνειακός υπάλληλος (στη φωτογραφία)πετάει τα πλαστά δερμάτινα είδη Louis Vuitton σε ένα απορριμματοφόρο όχημα στις Κάννες, την περασμένη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. Οι απομιμήσεις κατασχέθηκαν το καλοκαίρι στο αεροδρόμιο της Νίκαιας σε φορτίο από την Κίνα και κατά τη διάρκεια τακτικών ελέγχων στα γαλλο-ιταλικά σύνορα. Τα πλαστά είδη πρόκειται να καταστραφούν σε δημόσια θέα τη Δευτέρα, ως μέρος μιας εκστρατείας για την εκπαίδευση του κοινού για την πειρατεία εμπορικών σημάτων.

O γάλλος τελωνειακός υπάλληλος (στη φωτογραφία)πετάει τα πλαστά δερμάτινα είδη Louis Vuitton σε ένα απορριμματοφόρο όχημα στις Κάννες, την περασμένη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου. Οι απομιμήσεις κατασχέθηκαν το καλοκαίρι στο αεροδρόμιο της Νίκαιας σε φορτίο από την Κίνα και κατά τη διάρκεια τακτικών ελέγχων στα γαλλο-ιταλικά σύνορα. Τα πλαστά είδη πρόκειται να καταστραφούν σε δημόσια θέα τη Δευτέρα, ως μέρος μιας εκστρατείας για την εκπαίδευση του κοινού για την πειρατεία εμπορικών σημάτων. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι και στην Ελλάδα.

Η κατάσχεση σημαντικού αριθμού πλαστών ειδών με την υπογραφή Louis Vuitton στο λιμάνι του Πειραιά τον περασμένο Ιούλιο έγινε η αφορμή για να κάνει o γαλλικός οίκος πολυτελών αξεσουάρ και ρούχων την πρώτη του ανακοίνωση, αναφερόμενος στο θέμα των απομιμήσεων.

Σε αυτή η Louis Vuitton Μalletier (Louis Vuitton) ευχαριστεί και συγχαίρει το Ε΄ Τελωνείο του Πειραιά «για την εξαιρετική συμβολή του στην εφαρμογή της νομοθεσίας κατά των απομιμήσεων και την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου στην Ελλάδα».

Οπως σημειώνει επίσης, «οι δύο πρόσφατες επιχειρήσεις που διενήργησε το Ε Δ Τελωνείο Πειραιά οδήγησαν στην κατάσχεση περίπου 50.000 απομιμήσεων της Louis Vuitton. Το ένα κοντέινερ που κατασχέθηκε αφίχθη από το Νίγκμπο της Κίνας και περιείχε 17.729 πλαστά δερμάτινα είδη, ενώ το δεύτερο κοντέινερ αφίχθη από την Κουάλα Λουμπούρ με 31.760 πλαστές τσάντες, ζώνες και πορτοφόλια». Εστιάζοντας στην «τέχνη του ταξιδεύειν», από το 1854 ο οίκος Louis Vuitton κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά της πολυτέλειας. Με την άφιξη του σχεδιαστή Μαρκ Τζέικομπς, από το 1997 επέκτεινε την τεχνογνωσία του στο γυναικείο και στο ανδρικό πρετ-α-πορτέ, καθώς επίσης στα παπούτσια, στα ρολόγια και στα κοσμήματα, συνδυάζοντας την παραδοσιακή χειροτεχνία με την καινοτομία. Από το 1987 η εταιρεία είναι μέλος του LVΜΗ Μoet Ηennessy Louis Vuitton, του μεγαλύτερου και πιο αναγνωρισμένου ομίλου πολυτελών ειδών στον κόσμο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk