«Τοξοβόλος» του Συντάγματος: Πού στρέφονται οι έρευνες μετά τον εντοπισμό του διαμερίσματος

Νέα πεδία έρευνες ανοίγονται στη υπόθεση με τον «τοξοβόλο» του Συντάγματος αφού όπως όλα δείχνουν η σύλληψή του δεν ήταν το τέλος της υπόθεσης, αλλά η αρχή.

¸ñåõíåò ôçò ÁíôéôñïìïêñáôéêÞ Õðçñåóßá óå äéáìÝñéóìá óôçí ðåñéï÷Þ ôïõ Áãßïõ ÍéêïëÜoõ óôá ÐáôÞóéá, ôï ïðïßï èåùñåßôáé ãéÜöêá ôïõ "ôïîïâüëïõ ôïõ ÓõíôÜãìáôïò" ÃéÜííç Ìé÷áçëßäç, ôçí ÐáñáóêåõÞ 7 Öåâñïõáñßïõ 2020. Óôï äéáìÝñéóìá åêôüò ôùí Üëëùí, âñÝèçêå ðëïýóéï øçöéáêü õëéêü, êáèþò êáé áíôáëëáêôéêÜ ãéá drone, êëåéäéÜ, ðïëëÜ ñïý÷á êáé Üëëï õëéêü, ðïõ åîåôÜæåôáé óôá åãêëçìáôïëïãéêÜ åñãáóôÞñéá. (EUROKINISSI)

Νέα πεδία έρευνες ανοίγονται στη υπόθεση με τον «τοξοβόλο» του Συντάγματος αφού όπως όλα δείχνουν η σύλληψή του δεν ήταν το τέλος της υπόθεσης, αλλά η αρχή.

Έτσι λοιπόν, όσο προχωρούν οι έρευνες και οι αρχές ξετυλίγουν σιγά σιγά το κουβάρι της υπόθεσης, βρίσκονται μπροστά σε νέα δεδομένα.

Στο πλαίσιο αυτό, στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής τοποθετείται πλέον και ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος ισχυριζόμενος ότι το διαμέρισμα ανήκει στον αδερφό του που πέθανε πρόσφατα, συναντήθηκε με καθαριστή του διαμερίσματος την περασμένη Πέμπτη ( 30/1) και του έδωσε τα κλειδιά με εντολή να πετάξει ό,τι υπήρχε μέσα και να το καθαρίσει πολύ καλά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το εν λόγω πρόσωπο θεωρείται από τις αρχές ως διαχειριστής στο κρησφύγετο.

Στην κατάθεσή του ο καθαριστής είπε ότι πρόκειται για έναν 25χρονο μετρίου αναστήματος ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλα που δεν επέτρεπε στον καθαριστή να δει καθαρά το πρόσωπό του.

Μάλιστα, όπως είπε το γεγονός αυτό δεν του προξένησε εντύπωση καθώς κατά την ημέρα του ραντεβού είχε αρκετά χαμηλή θερμοκρασία.

Πώς ήρθαν σε επικοινωνία

Ο 25χρονος ήρθε σε επικοινωνία με τον καθαριστή, το βράδυ της Τετάρτης, μέσω τηλεφώνου και τον εντόπισε από αγγελία που είχε τοποθετήσει ο τελευταίος τόσο σε εφημερίδες όσο και στο διαδίκτυο, ζητώντας εργασία.

Σύμφωνα με όσα είπε, οι δυο τους συνεννοήθηκαν να συναντηθούν σε κεντρικό σημείο της πόλης και μάλιστα τον προέτρεψε να πάρει ό, τι θέλει από το διαμέρισμα, αφού καθαρίσει, καθώς λόγω συναισθηματικής φόρτισης δεν επιθυμούσε υποτίθεται να κρατήσει αντικείμενα που του θύμιζαν τον αδερφό του.

Του έδωσε 60 ευρώ και του ζήτησε να αφήσει, φεύγοντας, τα κλειδιά κάτω από το πατάκι εισόδου.

Πήγε στο διαμέρισμα και ο 25χρονος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ασφάλεια είναι πεπεισμένη πως από την σύλληψη του «Τοξοβόλου» και των δύο γυναικών έως και το ραντεβού του με τον καθαριστή ο 25χρονος είχε περάσει από το διαμέρισμα ώστε να αδειάσει τον χώρο από χρήματα, υπολογιστές κι ενδεχομένως όπλα.

Η εικασία αυτή στηρίζεται στο γεγονός πως ντουλάπια και συρτάρια βρέθηκαν ανοικτά με τον χώρο να δείχνει πως κάποιος αφαίρεσε βιαστικά αντικείμενα.
Την ίδια ώρα οι αρχές αναζητούν ένα ακόμη πρόσωπο.

Τα άτομα αυτά φέρεται να ήταν συνεργοί του «Τοξοβόλου» του Συντάγματος στη ληστεία που έγινε πέρσι το καλοκαίρι στην Ερυμάνθεια Αχαΐας.

Τέλος οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν τουλάχιστον τρία ακόμη κρησφύγετα και δύο οχήματα που ίσως λειτουργούσαν ως κινητά οπλοστάσια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk