Για τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν εντόπισε νεκρούς τον γιο και την νύφη του στο σπίτι τους στην Μακρακώμη περιγράφει ο συντετριμμένος ο πατέρας του φερόμενου δράστη της οικογενειακής τραγωδίας.

«Τους βρήκα. Πήγα στο μαγαζί και ήταν όλα κλειδωμένα, πήρα τηλέφωνο τον γιό και την νύφη μου δεν απαντούσαν, ξαναπήρα το ίδιο, είδα τα αυτοκίνητα τους απ’ έξω, ανησύχησα, κάτι συνέβαινε» περιγράφει ο πατέρας αναφέροντας πως αφού διαπιστώθηκε πως το σπίτι ήταν κλειδωμένο, κλήθηκε η ασφάλεια η οποία έσπασε το τζάμι ενός παραθύρου και εισήλθε στο σπίτι όπου και ήρθε αντιμέτωπη με το φρικτό θέαμα.

«Βγήκαν έξω και δεν με άφησαν να μπω να δω τι έχει γίνει, τα πράγματα δεν είναι για να τα δεις εσύ ο γονιός» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν φαινόταν να έχει προβλήματα»

«Ο γιός μου δεν φαινόταν να έχει προβλήματα, τον ρωτούσα πάντα για το αν τον απασχολεί κάτι και ποτέ δεν είχε εκφράσει παράπονο. Μου είπαν πως το πιθανότερο είναι να είναι αυτοχειρία και φόνος» αναφέρει εκτός των άλλων ο συντετριμμένος πατέρας ο οποίος δηλώνει πως ο γιός του δεν ήταν άτομο που ζήλευε.

«Κάτι άλλο συνέβη. Η έγκλημα ή κάτι άλλο» τονίζει και συμπληρώνει πως «αυτό που συνέβη είναι έξω από κάθε λογική».

Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού

Παράλληλα, συγκλονισμένος είναι και ο κύκλος του ζευγαριού αλλά και η τοπική κοινωνία που δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι αυτή η τραγωδία συνέβη.

«Ήταν τόσο ήρεμος και αγαπητός σε όλους, δεν έδειχνε τίποτα σε κανέναν» δηλώνει η ξαδέρφη του φερόμενου δράστη και αυτόχειρα.