Στολίδια, κάρτες, λιχουδιές, βιβλία, μικρά δωράκια αλλά και ψυχαγωγικά θεατρικά δρώμενα θα γεμίσουν τους χώρους του Ιδρύματος Γεωργίου & Αικατερίνης Χατζηκώνστα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο ενός χριστουγεννιάτικου bazaar γεμάτου αγάπη για τα παιδιά.
Εδώ και 174 χρόνια, το Ίδρυμα προσφέρει θαλπωρή, ασφάλεια, μόρφωση, ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη σε παιδιά που έχουν γνωρίσει ποικίλες μορφές κακοποίησης ή εγκατάλειψης από τρυφερή ηλικία.
Φροντίζει αμέριστα για την άρση των εμποδίων που επιβαρύνουν την ομαλή εξέλιξή τους, ενθαρρύνει και ενισχύει τη διαδικασία  κοινωνικοποίησής τους, εξασφαλίζει κλίμα συντροφικότητας, προσφέρει ερεθίσματα για πνευματική ανάπτυξη και διαρκή ψυχολογική ενδυνάμωση, έτσι ώστε τα παιδιά αυτά να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Το bazaar θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Ιδρύματος στη Λεωφόρο Κηφισίας 374 (απέναντι από το Golden Hall), και το πρόγραμμά του έχει ως εξής:
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου
11:00 Έναρξη Bazaar. Υποδοχή επισκεπτών από τη Mary Poppins
11:00 – 15:00 Face painting
12:00 – 15:00 To Ταχυδρομείο του Άϊ-Βασίλη
12:00 – 15:00 Toυρνουά ποδοσφαιράκι, γαλλικό