Ένταση σε ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Η ημερίδα έχει διακοπεί αυτή την ώρα. Λυποθύμησε ένα άτομο.

Ένταση και ρίψη χημικών σημειώθηκε πριν από λίγο στο Ζάππειο, όπου συνδικαλιστές της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) επιχείρησαν να εισβάλουν στην αίθουσα όπου γινόταν ημερίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συνδικαλιστές μπήκαν στην αίθουσα κρατώντας ντουντούκες και φωνάζοντας συνθήματα παρότι έξω από την αίθουσα υπήρχε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Οπως δήλωσε το in.gr ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, η ένταση δεν σημειώθηκε εντός της αιθούσης όπου γινόταν η ημερίδα, αλλά όπως αποδεικνύεται και από τις εικόνες έξω από το χώρο γνωστού εστιατορίου στο Ζάππειο.

Ο κ. Γιώργος Ελευθερίου τόνισε πως οι διαμαρτυρόμενοι διέκοψαν την ημερίδα και πως αυτή την ώρα έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του χώρου με αποτέλεσμα να σταματήσει προς το παρόν η εκδήλωση.

Σημειώνεται πως η ΟΕΓΝΕ έχει εξαγγείλλει για σήμερα στάση εργασίας 9.00 έως 15.00 καταγγέλλοντας την ηγεσία του ΠΙΣ ότι «πρωτοστατεί στην προώθηση των κυβερνητικών σχεδιασμών για την πλήρη υποταγή της Δημόσιας Υγείας στην άγρια κερδοσκοπία με όχημα τις ΣΔΙΤ».

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την βίαιη επίθεση εναντίον της κινητοποίησης των γιατρών

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την βίαιη επίθεση της κυβέρνησης της ΝΔ εναντίον της κινητοποίησης των γιατρών, υγειονομικών που διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση της υγείας.

Σήμερα, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην κινητοποίηση των γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων ενάντια στη φιέστα που πραγματοποιεί η ηγεσία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, η κυβέρνηση προχώρησε σε βίαιη επίθεση με ΜΑΤ και χρήση χημικών εναντίον των νοσοκομειακών γιατρών, υγειονομικών, εργαζομένων στην υγεία.

Στην επίθεση τους τα ΜΑΤ τραυμάτισαν γιατρούς, υγειονομικούς, εργαζόμενους για να υπερασπιστούν την πολιτική που ιδιωτικοποιεί την υγεία και την μετατρέπει σε εμπόρευμα.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα βρίσκονται στο πλευρό των γιατρών που αγωνίζονται για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία για όλους, για όλο τον λαό.

Η υγεία είναι Κοινωνικό Αγαθό. Δε θα επιτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση της.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk