• Αναζήτηση
 • Συλλήψεις για μεταφορά μεταναστών από την Τυνησία σε Ιταλία

  Δεκατέσσερις Ιταλοί και Τυνήσιοι συνελήφθησαν σήμερα στην Ιταλία, με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς μεταναστών από τις ακτές της Τυνησίας σε αυτές της Σικελίας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεκατέσσερις Ιταλοί και Τυνήσιοι συνελήφθησαν σήμερα στην Ιταλία, με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς μεταναστών από τις ακτές της Τυνησίας σε αυτές της Σικελίας.

  Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος τους είναι εκμετάλλευση της παράνομης μετανάστευσης, λαθρεμπόριο τσιγάρων και κατοχή πλαστών τίτλων ιδιοκτησίας ακινήτων.

  Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ερευνών, ο κάθε μετανάστης πλήρωνε έως και 3.000 ευρώ στην εγκληματική αυτήν οργάνωση για το διάπλου της Μεσογείου.

  Τα τσιγάρα που μεταφέρονταν για λαθρεμπόριο πωλούνταν, κυρίως, στις σικελικές πόλεις του Ακράγαντα, Τράπανι και Παλέρμο.

  Σε κάθε ταξίδι τους οι διακινητές μετάφεραν 10 με 15 άτομα και χρησιμοποιούσαν φουσκωτά σκάφη πολύ μεγάλης ταχύτητας και δυο αλιευτικά ιταλών ψαράδων.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk