• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Συγκροτήθηκε η επιτροπή για την τραγωδία στη Δ. Αττική

  Πενταμελής επιστημονική επιτροπή για να μελετήσει σε βάθος την πρωτοφανή τραγωδία στη Δυτική Αττική συγκροτήθηκε την Πέμπτη με εντολή του προέδρου της ΝΔ Κ.Μητσοτάκη.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πενταμελής επιστημονική επιτροπή για να μελετήσει σε βάθος την πρωτοφανή τραγωδία στη Δυτική Αττική συγκροτήθηκε την Πέμπτη με εντολή του προέδρου της ΝΔ Κ.Μητσοτάκη.

  Στόχος της επιτροπής είναι να εντοπίσει και να αναδείξει τις αμέσως επόμενες μέρες τα ακριβή αίτια της τραγωδίας και – κυρίως – να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή για να αποτραπούν αντίστοιχες καταστροφές στο μέλλον.

  Στην επιστημονική επιτροπή που συνεδρίασε το απόγευμα υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη συμμετέχουν ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. κ. Γιώργος Στασινός, το μέλος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ, κ. Διονύσης Γκούτης, ο καθηγητής του ΕΜΠ, ειδικός στον σχεδιασμό υδραυλικών έργων κ. Αναστάσιος Στάμου, ο μελετητής Αντιπλημμυρικών Έργων κ. Γιώργος Κάζος και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΕΜΠ, Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα Περιβάλλοντος κ. Κων. Αραβώσης.

  Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ. κ. Μάκης Βορίδης, Γεώργιος Βλάχος, Γεωργία Μαρίνου, Θανάσης Μπούρας, ο Τομεάρχης Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Κώστας Καραμανλής, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Επικεφαλής Παράταξης «180 Μοίρες – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κ. Βασίλης Κορομάντζος.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk