Ερώτηση βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Γεροβασίλη

«Μείζον πολιτικό, ηθικό και νομικό θέμα» για την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, καταγγέλλουν βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

«Μείζον πολιτικό, ηθικό και νομικό θέμα» για την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, καταγγέλλουν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιάννης Κουτσούκος, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.

Η ερώτηση απευθύνεται στους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών και έχει ως αντικείμενο την εταιρεία «Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο Άρτας Κ. Αλεξίου-Ο. Γεροβασίλη ΟΕ» και τα όσα προσφάτως δημοσίευσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Οι βουλευτές ζητούν να ενημερωθεί η Βουλή αν υπάρχουν εν ενεργεία συμβάσεις της ως άνω εταιρίας με δημόσιους φορείς και εάν ναι, ποιες, με ποια διάρκεια και με ποιο οικονομικό αντικείμενο.

Επίσης ζητούν να ενημερωθούν ποιες ενέργειες θα γίνουν «σε σχέση με την συνταγματικώς προβλεπόμενη ακυρότητα των καταρτισθεισών συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ ή με άλλους φορείς του Δημοσίου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk