Νέα αύξηση στις ασφαλίσεις ζωής τον Αύγουστο του 2014

Νέα αύξηση σημειώθηκε στην παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής για έκτο συνεχή μήνα τον Αύγουστο του 2014, όπως προκύπτει από τη μελέτη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος. Η αύξηση στο οκτάμηνο του 2014 για τις ασφαλίσεις Ζωής φτάνει στο +11,1% ενώ για τις ασφαλίσεις Ζημιών η πτώση είναι -9,7%.

Νέα αύξηση σημειώθηκε στην παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής, τον Αύγουστο του 2014, για έναν ακόμη μήνα, όπως προκύπτει από τη μελέτη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Είναι ο έκτος μήνας του 2014 που καταγράφεται αύξηση στις ασφαλίσεις Ζωής σε μηνιαία βάση, συγκρινόμενος με τον αντίστοιχο μήνα του 2013. Η αύξηση στο οκτάμηνο του 2014 για τις ασφαλίσεις Ζωής φτάνει στο +11,1% ενώ για τις ασφαλίσεις Ζημιών η πτώση είναι -9,7%.

Αν αφαιρεθεί η επίδραση του κλάδου «Ασφαλίσεις Ζωής συνδεδεμένες με επενδύσεις», η παραγωγή των ασφαλίσεων Ζωής, συνολικά, είναι αυξημένη κατά 2,1% σε σχέση με τον αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013 ενώ, αντιστοίχως, η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων (Ζωής και Ζημιών) είναι μειωμένη κατά -5,3%.

Συνολικά, η παραγωγή ασφαλίστρων στο οκτάμηνο είναι μειωμένη σε σχέση με το 2013 κατά 1,2%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk