Η Barilla Ελλάδας ενισχύει τις εξαγωγές της με παλέτες CHEP

Σε συνομιλίες με την εταιρεία ζυμαρικών Barilla Hellas, βρίσκεται η CHEP, εταιρεία παροχής λύσεων ενοικίασης παλετών και εμπορευματοκιβωτίων, για επέκταση της χρήσης των ευρωπαλετών της στην Ανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σε συνομιλίες με την εταιρεία ζυμαρικών Barilla Hellas, βρίσκεται η CHEP, εταιρεία παροχής λύσεων ενοικίασης παλετών και εμπορευματοκιβωτίων, για επέκταση της χρήσης των ευρωπαλετών της στην Ανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στο portfolio των προϊόντων της Barilla Hellas περιλαμβάνεται το brand ΜISKO, , το brand Barilla, καθώς και τα brands Voiello, Mulino Bianco, Gran Cereale και Wasa. Η Barilla Hellas, που απασχολεί σήμερα 220 εργαζόμενους, χρησιμοποιεί περίπου 80.000 παλέτες CHEP το χρόνο στην Ελλάδα ενώ άλλες 50.000 λευκές παλέτες χρησιμοποιούνται για εξαγωγές.
Ο κ. Άρης Κωνσταντάτος, Logistics and Contact Center Manager της Barilla Hellas, για την Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη δήλωσε ότι «για την Barilla Hellas η επιχειρηματική ανάπτυξη και η κερδοφορία βαδίζουν παράλληλα με την αειφορία, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και την ηθική συμπεριφορά. Αναπτυσσόμαστε βασιζόμενοι στο πάθος και τη δέσμευση όλων των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Τους 5.200 Έλληνες παραγωγούς από τους οποίους προμηθευόμαστε κάθε χρόνο 60.000 τόνους σιτάρι άριστης ποιότητας, τους εργαζόμενούς μας και τους χιλιάδες συνεργάτες μας εντός και εκτός Ελλάδας. Κάθε ένας και κάθε μία από αυτούς είναι κομμάτι της κληρονομιάς αλλά και του μέλλοντος της εταιρείας μας».

Η Barilla Hellas λειτουργεί έναν μύλο στο Βόλο και στη Θήβα ένα εργοστάσιο παραγωγής, το οποίο παράγει 55.000 τόνους ζυμαρικών ετησίως και διαθέτει αποθήκη 10.500 τ.μ. με 16 αποβάθρες φόρτωσης.
Ο κ. Παναγιώτης Στράντζαλης, Country Business Leader για τη δραστηριότητα παλετών της CHEP στην Ελλάδα, δήλωσε: «Σε συνεργασία με την Barilla Hellas στοχεύουμε να χρησιμοποιούνται οι παλέτες της CHEP και από τους προμηθευτές της εταιρείας, προκειμένου να μειωθεί το συνολικό κόστος ανά παλέτα. Διεξάγουμε, επίσης, δοκιμές με ημιπαλέτες CHEP για προωθητικές ενέργειες στα σημεία λιανικής, ένα σύστημα που έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει το brand loyalty και τις πωλήσεις. Προσδοκούμε ότι η Barilla Hellas θα συνεχίσει να αναπτύσσει τη ροή εξαγωγών της προς την Ανατολική Ευρώπη, σε συνεργασία με την CHEP. Η εταιρεία εκτιμά την ανώτερη ποιότητα των παλετών μας συγκριτικά με τις λευκές παλέτες, γεγονός που αποτελεί σημαντική αναγνώριση από τη βιομηχανία τροφίμων, αλλά και την ευκολία στη διαδικασία της παραγγελίας, μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος Portfolio + Plus».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk