«Να μας πει η κυρία Δούρου πόσο κόστισε η προεκλογική εκστρατεία της και από που βρήκε τα χρήματα». Το ερώτημα αυτό έθεσε ο υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας έμμεσα στις καταγγελίες της υποψηφίας Περιφερειάρχη Αττικής κυρίας Ρένας Δούρου για τον συνυποψήφιό της κ. Γιάννη Σγουρό περί διαπλοκής. «Η προεκλογική εκστρατεία της κυρίας Δούρου πρέπει να έχει κοστίσει 300 φορές περισσότερες από του κ. Σγουρού. Θέλω να μας πει η κυρία Δούρου πόσο κόστισε για να δούμε στο τέλος ποιος είναι διαπλεκόμενος».
Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την απορία του για τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «σχεδόν παρακαλετά ζητεί την υποστήριξη των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής».

Ο υπουργός αναρωτήθηκε τι μεσολάβησε μέσα σε έναν μήνα, όταν ο κ. Τσίπρας ζητούσε την κεφαλή του κ. Μπαλτάκου επί πίνακι. «Σε λίγο νομίζω ότι πρέπει να ζητήσουμε από τον κ. Μπαλτάκο να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ», είπε, σημειώνοντας ότι «ο πολίτης που ψηφίζει Χρυσή Αυγή δεν είναι αθώος. Αν επιλέξεις Χρυσή Αυγή κάτι πιστεύεις και προφανώς όχι ίδιο με το δικό μας».
Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ανεύθυνη την κίνηση του κ. Τσίπρα να ζητήσει εκλογές με ένα γκρίζο αποτέλεσμα. «Δεν υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα όταν υπάρχει ένα αποτέλεσμα τόσο ξεκάθαρο το οποίο δεν το βλέπω να έρχεται. Αυτό, για παράδειγμα, θα σήμαινε προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά πέντε μονάδες ή φοβερή επιτυχία της κυρίας Δούρου», είπε, και ρώτησε: «Από που και ως που είχε επιτυχία η κυρία Δούρου; Γιατί πανηγυρίζουν; Πήραν κοντά 31% και τώρα περίπου 23%».

Στην ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το ποιον συνδυασμό στηρίζει στον Πειραιά ο υπουργός απάντησε: «Εγώ είμαι Παναθηναϊκός».