Τη στήριξή του στον συνδυασμό του Μαργαρίτη Πατσιαντά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Βόλο ανακοίνωσε ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά Πάνος Σκοτινιώτης, μιλώντας την Τρίτη σε συγκέντρωση των μελών του ψηφοδελτίου του.
«Η μάχη του Βόλου είναι μάχη για τη δημοκρατία, την ιστορία, την αξιοπρέπεια και τις αξίες της πόλης, μάχη για να μην αλωνίζουν άδηλα συμφέροντα. Με βάση την επιλογή που έκαναν οι συμπολίτες στον πρώτο γύρο, τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε με το ψηφοδέλτιο του κ. Πατσιαντά, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς αστερίσκους, χωρίς ταλαντεύσεις και με πρόσωπο καθαρό. Για να υπάρχει ωστόσο νικηφόρα προοπτική, δεν αρκεί μόνο η δική μας βούληση. Χρειάζεται να γίνουν σήμερα συγκεκριμένες κινήσεις, με πρωτοβουλία του κ. Πατσιαντά και του ΣΥΡΙΖΑ. Πρωτίστως, ο Βόλος να βγει από το κάδρο της γενικότερης κομματικής αναμέτρησης σε όλη την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σκοτινιώτης υποστήριξε, μάλιστα, ότι από τη στιγμή που στον δεύτερο γύρο έχει περάσει ο Αχιλλέας Μπέος, «οφείλουμε να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο δήμος κινδυνεύει να μπει σε μεγάλες περιπέτειες».