Χρυσοχοΐδης:Λύσεις στα προβλήματα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου άμεσα

Για άμεσες λύσεις στα προβλήματα του αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης στο Ηράκλειο, δεσμεύτηκε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε σύσκεψη για θέματα της λειτουργίας του ενόψει της τουριστικής περιόδου. «Αποφασίσαμε να υπάρξουν γρήγορες, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για να σταματήσει την ταλαιπωρία των επιβατών» είπε ο υπουργός, ενώ αναφέρθηκε και στη δημοπράτηση του νέου αεροδρομίου Καστελλίου.

Για άμεσες λύσεις στα προβλήματα του αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης στο Ηράκλειο, δεσμεύτηκε ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε σύσκεψη για θέματα λειτουργίας του ενόψει της τουριστικής περιόδου.

«Αποφασίσαμε να υπάρξουν γρήγορες, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για να σταματήσει την ταλαιπωρία των επιβατών» είπε ο υπουργός, ενώ αναφέρθηκε και στη δημοπράτηση του νέου αεροδρομίου Καστελλίου, χαρακτηρίζοντάς το σύγχρονο και άξιο των απαιτήσεων.

Ειδικότερα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο, παρουσία του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη, του αερολιμενάρχη Γ.Πλιάκα και εκπροσώπων φορέων του νησιού, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «ήρθαμε να δώσουμε λύσεις στα λειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν στο δεύτερο ή τρίτο αεροδρόμιο σε επίπεδο επισκέψεων στη χώρα, με 7 εκατ. επισκέψεις τον χρόνο. Αποφασίσαμε να υπάρξουν γρήγορες, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για να σταματήσει την ταλαιπωρία των επιβατών».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης, το αργότερο μέχρι 10 Ιουνίου θα έχουν λυθεί σημαντικά λειτουργικά προβλήματα για την αντιμετώπιση της ταλαιπωρίας εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών, επισημαίνοντας ακόμη ότι η χωρητικότητα του αεροδρομίου θα αυξηθεί και θα βρεθούν τρόποι να μην καθυστερούν οι πτήσεις.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πολιτική επικαιρότητα, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται και κυβερνητική σταθερότητα.

«Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού», είπε.

Ακόμη, ανέφερε ότι «όσοι πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός θα διακινδυνεύσει αυτή την πορεία που με θυσίες κατοχυρώσαμε, θα διαψευστούν τραγικά. Αποδείξαμε ότι είμαστε Ευρωπαίοι με το σπαθί μας. Πεινάσαμε, παλέψαμε, υποφέραμε για να μείνουμε στο ευρώ» επισήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk