• Αναζήτηση
 • UBS: Αύξηση κερδών 6,7% στο πρώτο τρίμηνο 2014

  Αύξηση κερδών 6,7% ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο 2014 ο ελβετικό τραπεζικός κολοσσός UBS. Τα καθαρά κέρδη της UBS ανήλθαν σε 1,05 δισ. ελβετικά φράγκα, έναντι 988 εκατ. φράγκων που είχε καταγράψει στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2013. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 885 εκατ. φράγκων.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αύξηση κερδών 6,7% ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο 2014 ο ελβετικό τραπεζικός κολοσσός UBS.

  Τα καθαρά κέρδη της UBS ανήλθαν σε 1,05 δισ. ελβετικά φράγκα, έναντι 988 εκατ. φράγκων που είχε καταγράψει στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2013. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 885 εκατ. φράγκων.

  Η Διοίκηση της ελβετικής τράπεζας ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε πλήρη αναδιάρθρωση της εταιρικής της δομής, αφενός για να δύναται να διασπαστεί πιο εύκολα σε περίπτωση κρίσης, αφετέρου για να περιορίσει το ύψος της ρευστότητας που χρειάζεται να διακρατά για να καλύψει πιθανές ζημίες βάσει της ελβετικής νομοθεσίας.

  Η UBS θα μεταβιβάσει μετοχές της σε μία εταιρεία συμμετοχών ώστε να μπορεί πιο εύκολα να αποσυνδέει το δίκτυο των υποκαταστημάτων από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της τράπεζας.

   

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk