Ο Λευτέρης Λαζάρου ετοιμάζει γεμιστή γαλοπούλα, ριζότο και σορμπέ σαμπάνιας. Ο Γιάννης Λουκάκος φτιάχνει πρωτότυπες σαλάτες, ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Γκίκας Ξενάκης ορεκτικά και πρώτα πιάτα, ο Τάσος Μπίκος προτείνει συνταγές με πάπια, χήνα, λαγό, ελάφι – και όχι μόνο – ενώ ο Σπύρος Αρτελάρης ψήνει βασιλόπιτες για κάθε γούστο και η Βίκυ Κουμάντου σερβίρει κουλουράκια και ζεστό, αρωματικό κρασί. Ακόμη, παραδοσιακές συνταγές από τη Θράκη και προτάσεις για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.
Το ΒΗΜΑ Gourmet είναι εδώ
Ο Λευτέρης Λαζάρου ετοιμάζει γεμιστή γαλοπούλα, ριζότο και σορμπέ σαμπάνιας. Ο Γιάννης Λουκάκος φτιάχνει πρωτότυπες σαλάτες, ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Γκίκας Ξενάκης ορεκτικά και πρώτα πιάτα, ο Τάσος Μπίκος προτείνει συνταγές με πάπια, χήνα, λαγό, ελάφι – και όχι μόνο – ενώ ο Σπύρος Αρτελάρης ψήνει βασιλόπιτες για κάθε γούστο και η Βίκυ Κουμάντου […]



