Ένα νέο ντοκιμαντέρ γυρίζει ο Τζάστιν Μπίμπερ βασισμένο στην παγκόσμια τουρνέ του «Believe». Ο λόγος για την αυτοβιογραφική ταινία που θα ακολουθήσει το «Never Say Never» τα γυρίσματα του οποίου αυτή τη στιγμή γίνονται στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

«… γυρίζουμε μια ταινία εδώ στο Μαϊάμι. Σας χρειαζόμαστε όλους live εδώ αύριο ξανά», ανέφερε ο ποπ σταρ στο Twitter το περασμένο Σάββατο 26 Ιανουαρίου.

Και η χορεύτρια του σόου του Τζάστιν Μπίμπερ, όμως, Καρλένα Μπριτζ, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τα γυρίσματα αναφέροντας επίσης στο Twitter: «Λοιπόν, Μαϊάμι βοήθησέ μας να γιορτάσουμε σήμερα και να κάνουμε αυτό το σόου και μια ταινία (που) να μην ξεχάσουμε ποτέ!».

Παρ’ όλο τον ενθουσιασμό, όμως, τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του, ο 18χρονος ποπ σταρ ομολόγησε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Billboard που δημοσιεύεται τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Believe Acoustic» αύριο, Τρίτη 29 Ιανουαρίου, ότι δεν διανύει και την πλέον ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. «Δεν είμαι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά ο Τζάστιν Μπίμπερ που προσπαθεί να ξανακερδίσει την 20χρονη φιλενάδα του, Σελένα Γκομέζ, με την οποία χώρισε τις γιορτές του 2012 όταν εκείνη βρήκε μηνύματα από άλλες κοπέλες στο κινητό του τηλέφωνο. Θα τα καταφέρει;