Η Σούζαν Μπόιλ θα συμπληρώσει το καστ του μιούζικαλ «I Dreamed A Dream».

Πρόκειται για το έργο που αφορά στην ζωή της της τραγουδίστριας από τη Σκωτία, η οποία βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας το 2009 από την πλήρη αφάνεια -όταν πήρε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή «Britain’s Got Talent»- που φέρει τον τίτλο του τραγουδιού που την έκανε γνωστή εν μια νυκτή.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το αντίστοιχο βίντεοστο YouTube συγκέντρωσε 300 εκατομμύρια «views» πολύ σύντομα, με την Μπόιλ να γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο μέσα σε λίγες μέρες. (Πατήστε εδώ για να δείτε την πρώτη της εμφάνιση στο σόου που εξέπληξε κριτές και κοινό).

Η 48χρονη τραγουδίστρια συμφώνησε με τους παραγωγούς να «αναλάβει» το φινάλε της παράστασης -που θα κάνει διεθνή περιοδεία το 2012, μετά την πρεμιέρα της στο Βασιλικό Θέατρο του Νιουκάστλ στις 23 Μαρτίου του ίδιου χρόνου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα λάβω μέρος στο μιούζικαλ που αφορά στην ζωή μου και ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή με τα υπόλοιπα μέλη του καστ. Πρόκειται για ένα ειλικρινές πορτρέτο μου» ανέφερε η Σούζαν Μπόιλ.

Ενώ ο παραγωγός του μιούζικαλ Μάικλ Χάρισον δήλωσε: «Έχει όλα τα στοιχεία ενός παραμυθιού, όμως αυτό που δίνει τη μεγαλύτερη αξία είναι το γεγονός ότι όλα είναι απολύτως αληθινά».

Ενώ πρόσθεσε σχετικά με την συμμετοχή της Μπόιλ στην παράσταση: «Η Σούζαν εξακολουθεί να εκπλήσει τον κόσμο με τα άλμπουμ της που σπάνε κάθε ρεκόρ. Ανυπομονώ να δω την αντίδραση του κοινού όταν ανέβει στη σκηνή».